Raw tropical tart / tarte de frutas tropicais crua! Gluten,sugar,dairy free

Fruit pie recipe / Receita para a tarte de frutas:

What’s not to love about a guilt free treat? So yummy and good for you!

Base : 1 cup of nuts, 15 dates, 1 handful of oats, blend until it sticks together, if not add more dates. This makes a thin crust if you prefer a thick one double the portions! And freeze for 1hour.
Filling : 4 small bananas ( 2large), 1 mango, 1 vanilla pod ( extract if you don’t have). Blend, when it becames a pulp add the coconut flakes/dessicated. Add this to the frozen base and freeze for a couple of houts. Defrost for 20m and cut into slices and serve!! Keep the remains in the freezer ♡ hope you enjoy it 😉

Uma sobremesa/pequeno almoço delicioso e sem sentimentos de culpa, vai fazer com que brilhemos de dentro para fora! 🙂

Para a base usei 1copo de nozes ( amendoas, castanhas do para, o que tiverem em casa) , 15 tamaras, 1a mao cheia de aveia e triturar ate ficar tudo unido, se nao ficar numa bola adicionar mais tamaras. Congelar durante 1a hora.
Recheio : 4bananas pequenas ou 2as grandes, 1a manga e triturar. Juntar o coco seco. Colocar a mistura na base ja congelada e retornar ao congelador por mais 2horas, deixar descongelar por 20minutos e cortar a tarte em fatias, servir bem frio. O restante guarda-se no congelador! Espero que provem pois e deliciosa. A minha trituradora nao é muito poderosa mas serve bem ❤

IMG_4723

 

IMG_4719

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s