Olive oil sweet potato mash and beef stew!

Tonight’s dinner is an herby beef stew with olive oil sweet potato mash and greens, so lovely and comforting!Boil potatoes and sweet potatoes, 50/50 so it’s not too sweet, for around 15 or until soft. In another pan fry lots of onion and garlic with 1 bay leaf and olive oil, once cooked add the minced meat and let it brown a bit, add some tinned tomato, parsley, salt, black pepper, cayenne pepper, rosemary and oregano. let it cook another 15 minutes.
Steam the green beans and spring greens, crush the potatoes with a fork, nothing too neat, add the greens, olive oil to taste and serve! 30 minute comfort food!

O jantar hoje é estufado de carne moida de vaca com puré de batata doce,feito com azeite, vagens e couve . Descasque a batata doce e corte aos cubos, corte a batata normal aos cubos sem descascar, fiz meio batata doce, meio normal para não ficar demasiado doce, coza durante 15 minutos. Num tacho frite 1a cebola com 2 dentes de alho e 1 folha de louro até dourado, junte a carne e deixe caramelizar um pouco, adicione tomate de lata, usei meia lata, adicione o rosmaninho, a pimenta preta e a cayenne, o sal, a salsa e os oregãos. Escorra as batatas e esmague com um garfo, não é necessario ficar perfeito, adicione o azeite e se necessario sal e pimenta. Cozinhe as vagens e a couve a vapor (tenho um truque facil que vou por nos comentarios para quem não tem a maquina) e misture com o puré, sirva com a carne. Uma refeição deliciosa em 30 minutos!

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